De logopediste

                                                                                              Lees de site in een andere taal via Google Translate.

Met ingang van september 2015 is het mogelijk om op de Taalschool leerlingen logopedische behandelingen te laten volgen. De logopedist verzorgt onderzoek, advies en behandeling op het gebied van spraak, taal, lees- en spellingproblemen, stem en gehoor. 

Sommige kinderen krijgen vanuit de school het advies om naar de logopedie te gaan maar het is ook mogelijk om uw kind zelf voor logopedie aan te melden. Wanneer u denkt dat uw kind in aanmerking komt voor extra ondersteuning kunt u dit aangeven bij de leerkracht.

Voor de logopedische behandelingen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts. Logopedie zit in het basispakket en wordt vrijwel altijd geheel vergoed door uw zorgverzekeraar.

De logopedie op de Taalschool wordt verzorgd door De Praatmaat Groep. De logopedisten werkzaam bij De Praatmaat Groep zijn allen kwaliteitsgeregistreerd en allround opgeleid. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.depraatmaatgroep.nl

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met onze logopediste Marieke Hordijk. Dit kunt u doen door het sturen van een e-mail naar onderstaand e-mailadres, maar u bent ook welkom tijdens het spreekuur. Het spreekuur is iedere vrijdag van 08:45 tot 9:10 uur op locatie Ondiep 63.

Aanmelden voor logopedie kan via het aanmeldformulier dat u op school kunt krijgen of door een e-mail te sturen naar info@depraatmaatgroep.nl

Aanwezigheid logopedist

Onze logopedist is op donderdag werkzaam op Taalschool Utrecht locatie de Maria.
Onze logopedist is op woensdag werkzaam op Taalschool Utrecht locatie Thorbecke.
Onze logopedist is op vrijdag werkzaam op Taalschool Utrecht locatie Ondiep.

Marieke Hordijk

  Logopedie Marieke 800
   

 

Logopedist De Praatmaat Groep
mariekeh@depraatmaatgroep.nl